Elromlott az autója?
Szervizt keres?
Segítünk választani!

Szolgáltatási díjak

Szervizpartnereink által fizetendő díjak


Szervizpartnereink számára a bevezetési időszakban a PUBA használata ingyenes.

A bevezetési időszakot követően egyszerű díjazási struktúrát fogunk bevezetni, amely az SOS és mobilszolgáltatások kivételével kizárólag a közvetített szolgáltatások weboldalon feltüntetett bruttó ára után számított bruttó 5% mértékű jutalékot jelenti (vagyis a nettó ár 5%-a). Alapdíj, csatlakozási díj, listázási és egyéb egyszeri díjak nem lesznek.

Az SOS és mobilszolgáltatások esetében bruttó 2500 Ft/hó/szolgáltatás alapdíj kerül felszámításra, amely korlátlan ügyfélelérést biztosít. A PUBA ezeknél a szolgáltatásoknál nem időpontot közvetít, hanem a szerviz telefonszámát adja meg az ügyfélnek.

Az ingyenes, bevezetési időszakban a szerviz adatlap statisztika menüpontjában már nyomon követhető a várható jutalék és/vagy a havidíj menüpontban a havidíj bruttó összege, természetesen ekkor még csak tájékoztató információként.

 

Szolgáltatások és árak meghatározása


A szolgáltatások árait a szervizek fix, vagy intervallum ár formájában adhatják meg.

Az intervallum áras szolgáltatásokról:

Az intervallum ár a több tényező által befolyásolt (pl. járműtípus, életkor, állapot) szolgáltatások esetében kerül alkalmazásra. Ebben az esetben olyan intervallumot kell meghatározni a szerviznek, amely az adott szolgáltatás árát nagy általánosságban, a tapasztalatok alapján leggyakrabban jellemzi. Intervallum árak esetében a PUBA díjszámítása a szerviz által megadott intervallum alsó küszöbének 5%-a (így a jutalékok összeségében az ügyfeleknek kiszámlázott tényleges áraknak valójában az 5%-át sem érik el.)

A szervizek által meghatározott ár az ügyfél számára tájékoztató jellegű, hozzávetőleges képet nyújt a várható költségekről, ám a végleges ár, amelyet a szerviz az ügyfélnek kiszámláz, ettől mindkét irányban eltérhet.

Bizonyos szolgáltatások esetében az árak tartalmazzák az átlagos alkatrész árát is, melyet az egyes szolgáltatások feltöltésénél fogaskerék ikonnal jelez a rendszer.

A fix áras szolgáltatásokról:

Azok a szolgáltatások tartoznak ide, amelyek nem függenek árbefolyásoló tényezőktől, hanem minden esetben fix árral meghatározhatóak. A weboldalon megjelenő árakat csak a fix áras szolgáltatások esetében kell a szervizeknek garantálni.

A foglalási naptárban a szervizeknek lehetősége van kézi felvitellel az offline foglalásokat is kezelni, amely  mindig, a bevezetési időszakot követően is díjmentesen használható.

+ Reklám lehetőség:

Igény esetén opcionálisan két reklám megjelenés választható külön díj ellenében (ezek árai a kereslet függvényében alakulnak, amelyről elérhetőségeinken adunk tájékoztatást):

1. a szerviz logójának megjelenítése a főoldalon mint ajánlott szerviz;

2. felhasználói szerviz listázáskor első helyeken történő megjelenés "ajánlott szerviz" megjelöléssel.

 

A rendszer használata a felhasználók (ügyfelek) számára a bevezetési időszakot követően is ingyenes marad.

×
×