Elromlott az autója?
Szervizt keres?
Segítünk választani!

Mi ez az egész?

A PUBA szervizközvetítő autószerviz és kapcsolódó szolgáltatások online közvetítésével foglalkozik a személy- és kishaszon gépjármű (3,5 t-ig), motorkerékpár és utánfutó tulajdonosok számára. A szállásfoglalási oldalakhoz hasonlóan a weboldalon keresztül néhány kattintással lefoglalható a választott szerviznél a szabad időpont. Az árak összehasonlíthatósága, a távolságszűrés és a felhasználói értékelések segítenek az ideális szerviz kiválasztásában. A PUBA kezdetben csak a budapesti és Pest megyei székhelyű vállalkozásoknak nyújt regisztrációs lehetőséget.

A gépjármű tulajdonosok számára a PUBA biztosítja a megbízható, hatékony, gyors és lehetőleg olcsó szervizszolgáltatásokat. A szerviztulajdonosok számára pedig új ügyfelek szerzését, valamint a PUBA értékelő rendszerén keresztül közvetve a szervizpiac tisztulását garantáljuk.

Előnyök a szerviztulajdonosok számára:
- Ingyenes a regisztráció, nincs havidíj
- Professzionális ingyen reklámot ad
- Jobb tervezhetőséget nyújt
- Forgalomnövekedést garantál
- Közvetetten tisztítja a szervizpiacot
- ZALADIAG Kft. garázsipari gépek/szervizszolgáltatások esetében kedvezmények

Előnyök a felhasználók (gépjármű tulajdonosok) számára:
- Gyors, ingyenes időpontfoglalás
- Átfogó információt ad a közelben lévő szervizekről
- Beépített értékelő rendszer
- PUBA asszisztens szolgáltatások
- Megbízható, stressz mentes szervizelés


A felhasználók (ügyfelek) számára a PUBA használata ingyenes. A szervizpartnerek számára a rendszer használata a bevezetési időszakban szintén ingyenes, a bevezetési időszakot követően alkalmazott szolgáltatási díjak ide kattintva tekinthetőek meg.

×
×