Elromlott az autója?
Szervizt keres?
Segítünk választani!

hírek

 

2016.11.15

PUBA támogatói tartalom a totalcar.hu oldalain:

 


2016.09.10.

A szervizpartnerek részére biztosított bevezetési időszakot 2016. december 31-ig meghosszabbítottuk, így rendszerünket továbbra is ingyenesen használhatják a regisztrált szervizek!


2016.06.08.

Új funkciók a foglalási folyamatban!

Mostantól a főoldali kereső ikonra kattintva (nagyító) a szervizek név szerint is kereshetőek és a szervizek bemutatkozó oldalairól már közvetlenül is lehetőség van időpontfoglalásra!

 

2016.05.29.

==================
ÁLLÁSLEHETŐSÉG!!!
==================
Ügyfélkapcsolati munkatársat keresünk budapesti autószervizek regisztrációs és kapcsolattartói feladataihoz.

Mit nyújtunk?
- fix + jutalékos bérezési rendszer
- részben otthonról végezhető munka
- rugalmas munkaidő
- startup tapasztalat szerzés fiatalos csapatban
Elvárásaink:
- legalább középfokú végzettség
- jó kommunikációs készség
- erős felhasználói szintű számítógépes ismeretek
Előnyök:
- folyamatban lévő, vagy befejezett marketing tanulmányok 
- B kategóriás jogosítvány

A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal az [javascript protected email address] címre várjuk!

álláshirdetés


2016.05.01. 

Műszaki vizsga? Olajcsere? Javítás vagy karbantartás? Regisztráljon a puba.hu oldalon és foglaljon időpontot számos budapesti és Pest megyei autószervizbe! Most minden 10. regisztrált időpontfoglaló 5000 Ft-os élelmiszer vásárlási utalványt kap ajándékba!


2016.04.01. MEGNYITOTTUNK!

2016.04.01-én a PUBA szervizközvetítőt Budapesten és Pest megyében megnyitottuk a felhasználók számára. A szervizek és szolgáltatások listája folyamatosan bővül, ezzel is igyekezve kielégíteni az ügyfelek igényeit. A most csatlakozó szervizek számára 3 hónapos, ingyenes bevezetési időszakot biztosítunk, mely után a szolgáltatási djíszabás az általunk közvetített ügyfelek utáni jutalékos alapra vált át. Az ügyfelek számára több, mint 40 szolgáltatással és gyors és egyedülálló rendszerrel állunk rendelkezésre, megkönnyítve ezzel az autószervizelés folyamatát.

megnyitottunk


2016.03.02.

Az Autószerelők Országos Egyesülete (AOE) idén ünnepli 17. születésnapját. Ebből az alkalomból 2016. március 19-én születésnapi konferencia kerül megrendezésre Budapesten. A rendezvényen az AOE pártoló tagjaként a PUBA MÉDIA Kft. is részt vesz, ahol egy bemutató előadás keretében testközelből ismerhetik meg az érdeklődők a PUBA szervizközvetítő autószervizeknek biztosított előnyeit. A konferencia programját valamint a jelentkezési lapot itt töltheti le:

konferencia programjának letöltése

jelentkezési lap letöltése

http://aoeportal.hu/


2016.01.24.

Új funkció szervizpartnereinknek az offline foglalások kezelésében!

Mostantól tetszőleges szolgáltatás típusok is választhatóak, így akár az összes foglalását a PUBA szervizközvetítő oldalán kezelheti ingyenesen!

További újdonságok:

- a szerviz foglalási naptárának nyomtatási képe is teljes körű információt tartalmaz a foglalásokról;

- az egyes foglalásokra az egeret ráhúzva megjelenő infó ablak minden fontos információt azonnal megjelenít az adott foglalásról;

- hibajavítások, teljesítmény fokozás.

 

2015.12.21

KEDVES ÜGYFELEINK!

Karácsonyi nyereményakciónk sorsolásának eredménye alapján a PHILIPS HD8651/09 automata kávéfőző szerencsés nyertese:

Carbike Magyarország Kft.
Budapest, Rákos út 117.

A szerencsés nyertesnek gratulálunk!


2015.11.26.

KARÁCSONYI AKCIÓ!!!

A 2015. december 31-éig regisztráló szervizeknek 2016. június 30-ig garantáltan ingyenes a rendszerünk használata, ráadásul a 2015. december 20-áig regisztrálók között kisorsolunk egy PHILIPS HD8651/09 automata kávéfőzőt.


A nyereményjátékban a PUBA szervizközvetítő rendszerbe 2015. december 20-ig regisztráló szervizek vehetnek részt. Sorsolás 2015. december 21-én, a nyeremény átadására ezt követően kerül sor. A szerencsés nyertest a rendszerben regisztrált elérhetőségein értesítjük.


2015.11.24.

Legyél tagja a PUBA szervizközvetítő fejlesztői csapatának:

http://www.jofogas.hu/budapest/Korrekt_allasajanlat_36744892.htm?first=1


2015.11.14.

Kockás füzetben vezeti az ügyfelei foglalásait?
Használja a PUBA szervizközvetítőt offline foglalásai kezeléséhez is ingyenesen!
Regisztrálja szervizét most, és legyen tagja egyre bővülő szervizpartner táborunknak!

Tekintse meg a funkció használatát:

YouTube link: 

https://youtu.be/PDnCFB3ryRg


2015.11.12.

Minden ügyfele egyidőben akarja a gépjárművét megjavíttatni? Terítse szét az ügyfelektől érkező foglalásait az előfoglalási kedvezmények alkalmazásával!

A szerviz adatlapon a szolgáltatások időszükséglete és ára mellett szerviztulajdonosként lehetősége van különböző mértékű kedvezményeket beállítani az 1, 2, illetve 3 héten túli időpontra foglaló ügyfeleknek.


2015.11.06.

A mai naptól kövessen minket a facebook-on is!

https://www.facebook.com/puba.hu

 

2015.11.02.

Felhívjuk a már regisztrált, illetve a leendő szerviz partnereink figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel közzétettük a PUBA szervizközvetító rendszer bevezetési időszakot követő szolgáltatási díjait, amelyet ide kattintva, vagy a lábléc "Szolgáltatási díjak" menüpontjában olvashatnak.

 

2015.10.31.

Tekintse meg bemutatkozó kisfilmünket itt:

YouTube link: 

https://youtu.be/VHxL1DjL2X8

 

2015.10.28.

A mai napon 10 órakor megnyitja kapuit az Autótechnika Autodiga 2015 kiállítás. Várjuk kedves meglévő és leendő ügyfeleinket a PUBA MÉDIA Kft. és a Zaladiag Kft. 211/K számú közös standján! A rendezvényre ingyenesen itt regisztrálhat.


2015.10.22.

Használja ki a PUBA szervizközvetítő szolgáltatásait már az előzetes regisztrációs időszakban is. A járműtulajdonos felhasználók részéről ebben az időszakban még nem lehetséges a regisztráció és az online foglalás. Regisztrált szerviztulajdonosként ugyanakkor már ebben az időszakban is használhatja foglalási naptárát az offline (pl. telefonos) foglalásainak, elfoglaltságainak kezeléséhez.

Ez a szolgáltatás szintén ingyenes és az is marad!

Használata: a foglalási naptáron tetszőleges időszakaszok egérrel történő kijelölését követően felvezetheti ügyfelei offline foglalásait, vagy időszakaszokat zárhat le tetszőlegesen.


2015.10.13.

Megkezdődött a PUBA szervizközvetítő rendszerben a budapesti és Pest megyei autószervizek, vizsgaállomások, gumis műhelyek, autókozmetikai vállalkozások (szervizek) előzetes regisztrációs időszaka. Regisztrálja szervizét weboldalunkon ingyenesen!

A szervizek előzetes regisztrációs időszakában a felhasználói regisztráció, illetve a szerviz szolgáltatásokra történő időpontfoglalás még nem lehetséges, célunk a budapesti és Pest megyei vállalkozások minél szélesebb körű bevonása rendszerünkbe. Az előzetes regisztrációs időszakot követő bevezetési időszak első néhány hónapjában a szolgáltatás továbbra is ingyenes marad az autószervizek részére az egyéni együttműködési szerződések megkötéséig.

Ismerkedjen meg szolgáltatásunkkal, reformálja meg foglalási rendszerét! A felhasználók, vagyis az ön ügyfelei, illetve leendő ügyfelei számára az időpontfoglalás, illetve a rendszer használata minden tekintetben ingyenes lesz!

Kérdéseit az [javascript protected email address] email címen, valamint a +36 30 990 7719 telefonszámon várjuk!


2015.10.10. 

A PUBA szervizközvetítő bemutatkozik! Ezúton meghívjuk Önt a 2015. október 28-31. között a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Autótechnika kiállításra, mely rendezvényen cégünk is részt vesz. A rendezvényre ingyenesen itt regisztrálhat.

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal tartalmazza az Ön ingyenes belépőjegyét, a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

×
×