Elromlott az autója?
Szervizt keres?
Segítünk választani!

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételekA Puba szervizközvetítő internetes oldalának hozzáférése, böngészése, használata és/vagy foglalás elvégzése esetén Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette az alábbi szabályokat és feltételeket (beleértve az Adatkezelési tájékoztatót is), és egyetért az azokban foglaltakkal.

Az oldalak tartalma és infrastruktúrája, valamint az oldalakon és a weboldalon keresztül kínált online időpont foglalási szolgáltatás (a „szolgáltatás”) a PUBA MEDIA Kft. tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Mindezen szolgáltatások kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára biztosítottak, és az alább kifejtett szabályok és feltételek hatálya alá tartoznak.

 

1. Szolgáltatási kör

A weboldalon keresztül cégünk egy internetes felhasználói felületet nyújt, amin keresztül a szervizek (autószervizek, gumiszerelők, vizsgaállomások, autókozmetikai vállalkozások, autómentők, valamint ezen tevékenységekhez szorosan kapcsolódó szolgáltatást nyújtó vállalkozások) meghirdethetik szabad időpontjaikat, melyeket aztán a weboldal látogatói lefoglalhatnak. Amennyiben Ön regisztrált, vagy nem regisztrált felhasználóként időpontfoglalást hajt végre a Puba szervizközvetítő rendszeren keresztül, egy közvetlen (jogilag kötelezett) szerződéses kapcsolatba lép a lefoglalt szervizzel. Attól a ponttól kezdve, hogy Ön lebonyolította foglalását, cégünk kizárólag közvetítő szerepet tölt be Ön és kiválasztott szerviz között, eljuttatva az Ön foglalási adatait a szerviznek, és egy bizonylati email-t küldve Önnek a foglalás adatairól.

A szolgáltatásaink során nyújtott információk a szervizektől beszerzett adatokon alapulnak. Ennek megfelelően a szervizek hozzáférést kapnak rendszerünkhöz, amin keresztül felelősségük teljes tudatában feltölthetik és frissíthetik áraikat, szabad időpontjaikat és az egyéb információkat, melyek megjelennek internetes oldalunkon. Cégünk minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy hibátlan szolgáltatást nyújtson Önnek, de nem fogjuk leellenőrizni, és nem tudjuk garantálni, hogy az összes feltüntetett információ pontos, teljes körű vagy a valóságnak teljes mértékben megfelelő. Emellett cégünk nem vállal felelősséget az esetleges hibákért (megjelenési és elektronikus nyomdai hibákat is beleértve), megszakításokért (legyen szó weboldalunk vagy bármely szolgáltatásunk bármely [ideiglenes és/vagy részleges] meghibásodásáról, javításáról, fejlesztéséről vagy karbantartásáról), pontatlan, félrevezető vagy valótlan adatokért vagy az információk hiányos közléséért, valamint az ebből eredő károkért. Minden időben a szervizek felelnek a weboldalon feltüntetett (leíró) információk (beleértve az árakat és a szabad időpontokat) pontosságáért, teljességéért és valódiságáért.

Szolgáltatásaink kizárólag személyes, nem kereskedelmi célokra használhatók fel. Ennek megfelelően az internetes oldalunkon feltüntetett tartalmak vagy információk, szoftverek, termékek és szolgáltatások újra eladása, Deep-linkelése, felhasználása, másolása, monitorozása (pl.: spider, scrape), feltüntetése, letöltése vagy sokszorosítása bármilyen kereskedelmi, illetve versenytársi tevékenységből vagy célból nem engedélyezett.

 

2. Árak

A weboldalon ez egyes szolgáltatások árai két fő csoportra oszlanak. A szolgáltatások árait a szervizek fix, vagy intervallum ár formájában adhatják meg. Az intervallum ár a több tényező által befolyásolt szolgáltatások esetében kerül alkalmazásra. Ebben az esetben olyan intervallumot adnak meg a szervizek, ami az adott szolgáltatás árát nagy általánosságban, a tapasztalatok alapján leggyakrabban jellemzi. Természetesen a valós ár ettől mindkét irányban eltérhet, de az ügyfél számára egy hozzávetőleges képet nyújt a várható költségekről. Ebből eredően az ajánlatokban megjelenő árakat csak a fixáras szolgáltatások esetében garantálják a szervizek, az intervallum áras szolgáltatásoknál megjelenő adatok statisztikai, illetve tapasztalati adatokon alapuló becslések.

A weboldalon feltüntetett összes ár tartalmazza az ÁFÁ-t és az egyéb adókat (ezen adók esetlegesen változhatnak), hacsak ez nincsen másképp megállapítva a weboldalon.

 

3. Titoktartás

A Puba szervizközvetítő magas szintű etikai normákat alkalmaz és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. A törvény szerint a hatóságok részére szükség esetén közzé kell tennünk adatait, illetve szerviz időpontjának lefoglalása során megadott nevét, e-mail címét el kell juttatnunk a szerviz részére - ezen eseteken kívül személyi adatait az Ön beleegyezése nélkül semmilyen esetben sem szolgáltatjuk ki harmadik fél részére.

Kivételt képez ez alól, amennyiben feliratkozott a hírlevél-küldésre, ebben az esetben személyes adatait megosztjuk partnereinkkel, beleértve saját alkalmazottainkat és partner cégeink alkalmazottait, valamint megbízható ügynökeinket és képviselőinket. Kérjük, tekintse meg Adatkezelési tájékoztatónkat a további információkért:

http://www.puba.hu/oldal/adatkezelesi-tajekoztato

 

4. Ingyenesség

Szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe. Ön közvetlenül a szerviznek fog fizetni a szolgáltatásért.

 

5. Lemondás

Foglalását bármikor lemondhatja a foglalással érintett időpontig, azonban a foglalás lemondásának a foglalás időpontját megelőző rendszeresen visszatérő elmaradása esetén regisztrációját a rendszerből törölhetjük.

 

6. További feltételek

Foglalása elvégzésével regisztrált felhasználóként Ön értékelheti a szerviz által elvégzett szolgáltatást. Értékelése ezt követően (egy szerviz esetében legalább 5 különböző felhasználótól beérkezett értékelés esetén) megjelenik weboldalunkon. Az értékelésben az értékelés mellett kizárólag az Ön felhasználói neve jelenik meg. Az értékelés elvégzésével Ön hozzájárul, hogy véleményét honlapunkra, az adott szerviz adatlapjához feltöltsük. A trágár, obszcén kifejezéseket tartalmazó értékeléseket folyamatosan monitorozzuk, amely a rendszerből történő kizárást eredményezheti. Cégünk fenntartja a felhasználói értékelések saját megfontolásból történő módosításának, eltávolításának és visszautasításának jogát. Az értékelés közvélemény kutatásokhoz hasonlóan működik, így nem vonja maga után (további üzleti) kínálat, meghívó vagy ösztönző ajánlat kiküldését. A foglalása elvégzése után küldött bizonylati email-en és a fent említett e-maileken kívül Ön semmilyen további (kért vagy kéretlen) felhívást, email-t vagy kapcsolatot nem fog tapasztalni cégünk részéről, hacsak Ön kifejezetten nem tart rá igényt.

 

7. Jogi nyilatkozat

A www.puba.hu weboldalon elérhető Puba szervizközvetítő és az azt működtető PUBA MEDIA Kft. fenntart magának minden jogot a www.puba.hu, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a www.puba.hu vagy annak bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a PUBA MEDIA Kft. írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak a www.puba.hu oldalra való hivatkozással lehet. Különösen tilos az oldalon található adatokat, időpontokat, árakat, az adatbázis bármekkora részét vagy egészét automatizált vagy egyéb módon letölteni, tárolni, és felhasználni a kifejezetten engedélyezett eseteket kivéve. A PUBA MÉDIA Kft. minden polgári- és büntetőjogi lépést megtesz az ilyen eljárások megszüntetése és orvoslása érdekében.

A www.puba.hu oldalain elhelyezett reklámok vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a szolgáltatás feladóját vagy megrendelőjét terheli a felelősség, a www.puba.hu weboldal üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért és hátrányokért, amelyek a www.puba.hu oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is. Ez vonatkozik a www.puba.hu oldalain elhelyezett reklámokra és egyéb anyagokra is. Továbbá a www.puba.hu üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó károkért, illetve bármely más fél zavaró megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.

 

8. Egyéb

Amennyiben nincsen másképp meghatározva, a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, illetve a honlapon található vagy általa alkalmazott szoftver és a weboldalon feltüntetett tartalmak, információk és anyagok szellemi tulajdonjoga (a szerzői jogokkal egyetemben) a PUBA MEDIA Kft. tulajdonát képezik.

Ezen szabályok és feltételek, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatos eljárások a magyar törvények alapján lettek meghatározva és aszerint kezelendők. Ezen szabályokra és feltételekre, valamint szolgáltatásainkra vonatkozó bármely vitás kérdés kizárólag az illetékes hatáskörű bíróságokon tárgyalható meg.

Amennyiben a jelen szabályok és feltételek bármely rendelkezése érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű, vagy azzá válik, az összes többi rendelkezés továbbra is érvényben marad. Ilyen esetben az érvénytelen rendelkezés továbbra is alkalmazandó, amennyire csak a hatályos törvény megengedi. Ebben az esetben el kell fogadnia egy az érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű rendelkezéshez hasonló rendelkezést, amennyiben az a szabályok és feltételek szekcióban meghatározott tartalommal és célokkal összhangban áll.

×
×